Kleding & Schoenen
 US Dollar  Euro  GB Pound  Australian Dollar

Verzenden & RetourenVerzendbeleid

Snelle verzending naar wereldwijd! Geen belasting!

1.Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u onmiddellijk een orderbevestigingsbericht. Als u de bevestigings-email niet ontvangt, neem dan contact met ons op.

2. Bevestig uw verzendadres voordat u betaalt, het is het beste om het telefoonnummer te verlaten voor contact. Geef alstublieft een geldig e-mailadres en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor eventuele bijgewerkte informatie.

3. Items worden over het algemeen binnen 12 uur na betaling verstuurd (zat en zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

4. We gebruiken meestal DHL, EMS, UPS of FedEx om uw artikelen rechtstreeks aan uw deur te leveren, zorg er dan voor dat u thuis bent wanneer u per kamer bij uw deur komt.

5. Zodra we uw pakket verzenden, sturen wij u volgnummer als het beschikbaar is. De vervoertijd van het pakket duurt normaal gesproken 3-5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren buiten de dienst van de postdienst. Als er een beetje vertraging is, gelieve meer geduld te hebben. Heel erg bedankt om ons te ondersteunen.

Uitwisselingsbeleid

1.We laten alleen een volledige terugbetaling toe voor items die problemen veroorzaken door ons.

2.We zullen uitwisseling accepteren voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en bestel details die u zullen helpen. Feedback nu!

3.U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt, wij geven het juiste retouradres. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.

4.We dekken niet de verzendkosten van de uitwisseling, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.

5.Please email ons volgnummer wanneer u het pakket terugstuurt.

Retourbeleid

1.We alleen laten terugkeren voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons, hoop uw vriendelijke begrip.

2.U kunt uw producten terugzenden voor een volledige terugbetaling (minus verzendkosten) als ze onopgemaakt en in verkoopbare staat zijn naar het onderstaande adres.

3.Email ons met terugkerend verzendadres voordat u de items terugstuurt en laat weten welke producten u terugkomt. Zorg ervoor dat de producten veilig en veilig zijn verpakt. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor goederen die verloren of beschadigd raken tijdens het retourproces. Wij verzoeken u daarom om een ​​certificaat van posting te vragen bij het retourneren van producten per post. Zodra we de items hebben ontvangen, wordt een terugbetaling binnen 14 dagen ingezet.

4.Goederen moeten binnen 7 dagen na ontvangstdatum worden teruggezonden, ongewijzigd en bevatten alle originele verpakking en etiketten. Wij zullen uw originele betaalmethode, met uitzondering van gratis re-stocking / verwerkingskosten, afhandelingskosten en verzendkosten van ons, niet terugbetaald worden. Alle verzendkosten bij het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.

Terug